Kran- og transporttjenester

Krantjenester

TTV Kran Og Service AS er stolte av å presentere våre omfattende Krantjenester, designet for å møte dine løftebehov med presisjon og pålitelighet. Vi tilbyr et imponerende utvalg av kraner, spenner fra 65 tonn-meter til 92 tonn-meter, for å håndtere ulike typer løfteoppgaver.

I tillegg til våre avanserte kraner, leverer vi også et bredt spekter av tilleggsutstyr for å sikre at dine spesifikke krav blir oppfylt. Våre tilleggsutstyr inkluderer løfteåk for båtløft/transport, spredebom for spesialløft, grabb og pallegafler. Med dette varierte utstyret kan vi håndtere ulike typer laster og utføre spesialiserte løfteoppdrag med maksimal effektivitet.

Velg TTV Kran Og Service AS for dine krantjenester, og dra nytte av vår ekspertise, moderne utstyrspark og forpliktelse til kvalitet. Uansett om det er båtløft, spesialløft eller håndtering av forskjellige lastetyper, er vi klare til å levere pålitelige og skreddersydde løsninger for dine prosjekter.

 

Transporttjenester

TTV Kran Og Service AS tilbyr skreddersydde transportløsninger gjennom vår pålitelige tjeneste for Transportoppdrag. Vi er dedikert til å oppfylle kundens ønsker, og vår erfaring og ekspertise gjør oss i stand til å frakte det meste med presisjon og pålitelighet.

Enten det gjelder båttransport, brakker, containere eller byggevarer, står vi klare til å håndtere dine transportbehov. Vårt erfarne team sikrer trygg og effektiv transport av ulike typer last, og vi tilpasser våre tjenester etter kundens spesifikasjoner.

Med TTV Kran Og Service AS kan du stole på at dine verdifulle varer transporteres sikkert og punktlig. Vårt fokus er å levere skreddersydde løsninger som imøtekommer dine unike krav. Velg oss for dine transportoppdrag, og opplev pålitelighet og profesjonalitet i hver fase av leveransen.

Send oss en henvendelse

Våre kranbiler

Kranbil som løfter noe med kranen sin

Scania 730 92tm med jibb og vinsj

2012 modell Scania 730 med en 92tm palfinger kran (jibb og vinsj).

Kranbil som står parkert på en asfaltert plass

Scania 560 78tm med jibb og vinsj

2024 modell Scania 560 med en 78tm palfinger kran (vinsj og jibb).

Kranbil som løfter en båt

Scania 480 65tm med jibb og vinsj

2012 modell Scania 480 med en 65tm palfinger kran (vinsj og jibb).

Lastebil med planhenger

Planhenger

Istrail 3 akslet plankjerre 2008 modell

TTV Kran Og Service As

Hjortåslia 24, 6690 Aure

Åpningstider

Mandag - Fredag 07:00 - 16:00

Lørdag - Søndag Stengt

Send oss en henvendelse

Trenger du hjelp fra en erfaren maskinentreprenør i Aure? TTV Kran Og Service As tar jobben! Kontakt oss for en hyggelig prat. 

hCaptcha