Industri- og maritim service

TTV Kran Og Service As tilbyr en allsidig Industri- og maritim service som skiller seg ut ved å tilby mobilt utstyr for å imøtekomme kundens behov på stedet. Med våre spesialutstyrte biler og hengere tar vi service til deg, uansett hvor du befinner deg.

Vårt mobile utstyr inkluderer en slangepresse med koblinger, sveiseapparat og plasmaskjærer. Dette gjør oss i stand til å håndtere ulike utfordringer og behov direkte hos kunden. Enten det er behov for presisjonskutting, sveising eller rask reparasjon av slanger, er vi klare til å levere profesjonell service på stedet.

Vi stolte av vår ekspertise innenfor pumper, overhaling, sveising og ombygginger. Vårt dedikerte team besitter omfattende kunnskap som gjør oss i stand til å håndtere ulike typer industrielle og maritime utfordringer. Vi forstår viktigheten av effektivitet og pålitelighet i disse sektorene, og vårt mål er å sikre at kundenes behov blir møtt på en rask og profesjonell måte.

Med TTV Kran Og Service As kan du stole på at dine industrielle og maritime utfordringer blir håndtert med presisjon og kompetanse. Vi kommer til deg med vårt mobile utstyr, klare til å gi deg den service du trenger, når du trenger det.

Send oss en henvendelse

TTV Kran Og Service As

Hjortåslia 24, 6690 Aure

Åpningstider

Mandag - Fredag 07:00 - 16:00

Lørdag - Søndag Stengt

Send oss en henvendelse

Trenger du hjelp fra en erfaren maskinentreprenør i Aure? TTV Kran Og Service As tar jobben! Kontakt oss for en hyggelig prat. 

hCaptcha